Waarom Schuurmans Autoverhuur?

Uitgebreid aanbod

Bij Autobedrijf Schuurmans heeft u de keuze uit diverse auto’s, bestelbussen en aanhangwagens. Ook kunt u bij ons terecht voor een steekwagen, verhuisdekens en spanbanden.

Concurrerende prijzen

Bij ons huurt u al een auto vanaf 39,- per dag en een bestelbus al vanaf 70,- per dag.

Dagdeel huur

Heeft u een bestelbus maar voor een halve dag nodig, geen probleem. Kies bij ons voor een van onze dagdelen. Aanhangwagen maar voor max. 3 uur nodig, profiteer dan van een aantrekkelijke korting.

Betrouwbaar wagenpark

Ons wagenpark wordt volgens fabrieksvoorschriften onderhouden en zijn altijd in topconditie.

Ruim 55 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche, bent u bij Autobedrijf Schuurmans aan het juiste adres.

Shortlease

Heeft u een auto nodig voor een langere termijn, geen probleem. Wij helpen u graag op weg met shortlease, informeer naar de aantrekkelijke tarieven.

Welkom bij Autobedrijf Schuurmans, een familiebedrijf dat op hoog niveau service en flexibiliteit biedt aan hun klanten. Voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud en schadeherstel, bent u bij Autobedrijf Schuurmans dus altijd aan het juiste adres.

Historie

Autobedrijf Schuurmans is opgericht in 1964 als universeel autobedrijf met specialisatie in schadeherstel. In 1971 vond het bedrijf haar huisvesting op de huidige locatie aan de Industrieweg 34 in Vught. In het huidige pand schuilt een hoogwaardig autobedrijf dat met vakkundige medewerkers en moderne technische apparatuur u graag tot dienst staat.

Dealerschap

Autobedrijf Schuurmans heeft in de loop der jaren het dealerschap van Mazda, Skoda en Hyundai gevoerd. Sinds 2021 zijn wij onafhankelijk en aangesloten bij Carprof, uw universele garage voor alle merken.

Kennismaken met Autobedrijf Schuurmans? U bent van harte welkom aan de Industrieweg 34 in Vught.